DE BASIS

Trapafwerking

De kennis en ontzorging van DG Vloertechniek houdt niet op bij de vloer. Naast deze vloer als basis houden we ons graag bezig met trapafwerking in dezelfde materialen als voor de vloer, zoals PVC, beton cire, coating, siergrind en marmerstone.

Uiteraard wordt de afwerking ook hier bepaald door de materiaaleigenschappen zoals we die bij de vloeren vinden, zoals hout en beton. Vochtwerende en geluidsreducerende maatregelen zijn hier ook van belang, net als onderhoudsarme- en veiligheidsaspecten. Net zoals bij de vloeren denken we ook hier graag mee in de juiste oplossing en uitstraling. We hebben alle stalen in huis om je een goede indruk te geven!

Trapafwerking die gezien mag worden

Een trap hoeft niet altijd het weggestopte, lelijke eendje van het huis te zijn – integendeel zelfs. Een trap mag gezien worden. Je kunt bijvoorbeeld een trap creëren die als losstaand object gezien mag worden – of juist al een geheel wegvalt in de omgeving. Een trap die met de juiste materialen is bekleed is niet alleen mooi, maar gaat ook langer mee. Bovendien maken we hem met de juiste materialen slijtvast en – niet onbelangrijk – veilig om hem tientallen keren per dag op en af te lopen. Soms iets sneller dan de andere keer; uitglijden is daarom geen optie.

Veilige en sfeervolle trapafwerking

De trap maak je pas echt af met de juiste afwerking in de vorm van plinten en antislip-strips – en zelfs met verlichting om sfeer en veiligheid te creëren. Wij kunnen de trappen voorzien van moderne led-verlichting, die zowel met een schakelaar als met een sensor kan functioneren en diverse kleuren kan weergeven.  

Hoe dan ook, je zult versteld staan van het resultaat en de uitstraling, en blij zijn dat je hebt gekozen voor een renovatie in plaats van een nieuwe trap. Traprenovatie is een intensieve klus die nauwkeurig moet gebeuren. Wij kunnen dat trede voor trede voor je realiseren.

Voordelen van een trapafwerking:

  • Naar smaak te realiseren.
  • Veel opties in materiaal en kleur.
  • Thuis in ieder interieur.
  • Naadloze afwerking.
  • Slijtvast.

Meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een project of een vraag?

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?