KOM EENS LANGS

Onze showroom

Welkom bij onze showroom voor vloeren in Tiel! Bij ons staat de combinatie van hoogwaardige vloeren en deskundige aanleg centraal. Onze showroom is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw ruimte. Door ons uitgebreide assortiment stalen kunnen we samen de perfecte vloer creëren die past bij jouw smaak, eisen en de sfeer van jouw ruimte.

Onze showroom is gelegen op een gunstige locatie op bedrijventerrein Medel in Tiel, midden in het land. Dit betekent dat we gemakkelijk bereikbaar zijn, met de snelwegen A15 en A2 op korte afstand. Je kunt ons eenvoudig bezoeken op afspraak. We nemen graag de tijd om jou te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor jouw vloer.

Uitgebreid assortiment

Bij ons vind je niet alleen een uitgebreid assortiment vloeren, maar ook vloerspecialisten met een passie voor vakmanschap. Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over uitgebreide kennis als het gaat om vloeren en de aanleg ervan.

Wij geloven dat een goed advies begint met het creëren van een vertrouwensband. Daarom streven wij ernaar om je altijd zo goed en eerlijk mogelijk te adviseren. We luisteren naar jouw wensen en eisen en gaan samen op zoek naar de perfecte vloeroplossing. Onze professionele adviseur staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van gedegen advies.

Bij het aanleggen van een vloer werken we uitsluitend met gerenommeerde partners en leveranciers. We selecteren zorgvuldig de beste materialen en producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Zo kunnen we garanderen dat jouw vloer niet alleen comfortabel en duurzaam is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en geschikt voor jouw specifieke ruimte.

 

Maak vandaag nog een afspraak om onze showroom te bezoeken en ontdek de mogelijkheden voor jouw ideale vloer. Wij staan voor je klaar om je te begeleiden in het keuzeproces en om al jouw vragen te beantwoorden. Samen creëren we een vloer waar je jarenlang van kunt genieten. Tot snel!

Openingstijden showroom

Dinsdag t/m donderdag op afspraak
Vrijdag geopend van 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag geopend van 9.00 – 13.00 uur
Zondag en maandag gesloten

Wil je meer weten, stalen opvragen, een gedegen advies, prijsopgaaf of langskomen voor een bezoek aan onze showroom? Neem contact met ons op via het formulier of de contactgegevens hieronder.

DG Vloertechniek
Lingewei 43
4004 LK Tiel

+31 (0)6-25 53 38 36
info@dgvloertechniek.nl

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een project of een vraag?

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?