WIE ZIJN WE

We ontzorgen

Bij DG Vloertechniek leggen we niet zomaar een vloer. We hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van materialen, functionaliteit, technieken en ontwikkelingen in de markt. Daardoor weten we wat er letterlijk en figuurlijk te koop is en denken we continu mee in mogelijkheden en oplossingen. Daarbij verzorgen we het hele traject, van A tot Z. We luisteren, adviseren, plaatsen, werken samen en verzorgen het totaalconcept als het gaat om trapafwerking, plinten, ondervloeren en vloerverwarming. We werken uitsluitend met A-merken en het beste materiaal. We zijn helder en transparant in de mogelijkheden, afspraken en prijzen en eerlijk in ons advies.

UITGEBREIDE OFFERTE

We nemen de tijd voor jou en je wensen – niet alleen tijdens het advies, maar ook in de vorm van een duidelijke, uitgebreide offerte. Daarin beschrijven we de wensen en een uitgebreid stappenplan die we per onderdeel uiteenzetten, voorzien van beeldmateriaal. Klanten niet alleen tevreden maken, maar ze ook terug laten komen: dat is ons streven.

VAKKUNDIG ADVIES

Bij ons kun je altijd terecht voor laagdrempelig en persoonlijk, vakkundig advies – op locatie en bij ons in de showroom. De showroom van DG Vloertechniek biedt zowel op de begane grond als op de verdieping een goede indruk van de mogelijkheden in vloeren en trappen. De verschillende aangelegde vloeren en ingerichte ruimtes zorgen voor een optimale sfeerbeleving. Zo zie je precies wat we in huis hebben, kun je stalen inzien en de uitstraling proeven. Komen we langs voor advies, inspectie of om de vloer te leggen, dan willen we dat je er zelf bij bent zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Dat is niet voor niks. Wij doen er namelijk alles aan om wensen en opdrachten te vertalen in een optimaal resultaat. Dat resultaat is een complete vloer die ervoor zorgt dat een ruimte écht af is.

Meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een project of een vraag?

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Een mooie, kwalitatief hoogwaardige vloer vormt de basis voor iedere ruimte. Die ruimte is pas compleet als de vloer het uitgangspunt is voor een warme, sfeervolle en comfortabele uitstraling. Smaak komt hier samen met kwaliteit, praktische eigenschappen en persoonlijke wensen, zoals duurzaamheid, levensduur en onderhoud. Daarbij vraagt iedere ruimte om een passende oplossing, of je het nu hebt over pvc, een gietvloer, een siergrindvloer, marmerstone of een coatingvloer.

Je vloer als eyecatcher die bepalend voor de rest: dat is ons streven. De juiste keuze maak je zelf, maar DG Vloertechniek uit Tiel helpt je daar van A tot Z bij met de juiste, specialistische kennis en ervaring én de beste materialen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?