WIE ZIJN WE

We ontzorgen

Bij DG Vloertechniek leggen we niet zomaar een vloer. We hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van materialen, functionaliteit, technieken en ontwikkelingen in de markt. Daardoor weten we wat er letterlijk en figuurlijk te koop is en denken we continu mee in mogelijkheden en oplossingen. Daarbij verzorgen we het hele traject, van A tot Z. We luisteren, adviseren, plaatsen, werken samen en verzorgen het totaalconcept als het gaat om trapafwerking, plinten, ondervloeren en vloerverwarming. We werken uitsluitend met A-merken en het beste materiaal. We zijn helder en transparant in de mogelijkheden, afspraken en prijzen en eerlijk in ons advies.

UITGEBREIDE OFFERTE

We nemen de tijd voor jou en je wensen – niet alleen tijdens het advies, maar ook in de vorm van een duidelijke, uitgebreide offerte. Daarin beschrijven we de wensen en een uitgebreid stappenplan die we per onderdeel uiteenzetten, voorzien van beeldmateriaal. Klanten niet alleen tevreden maken, maar ze ook terug laten komen: dat is ons streven.

VAKKUNDIG ADVIES

Bij ons kun je altijd terecht voor laagdrempelig en persoonlijk, vakkundig advies – op locatie en bij ons in de showroom. De showroom van DG Vloertechniek biedt zowel op de begane grond als op de verdieping een goede indruk van de mogelijkheden in vloeren en trappen. De verschillende aangelegde vloeren en ingerichte ruimtes zorgen voor een optimale sfeerbeleving. Zo zie je precies wat we in huis hebben, kun je stalen inzien en de uitstraling proeven. Komen we langs voor advies, inspectie of om de vloer te leggen, dan willen we dat je er zelf bij bent zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Dat is niet voor niks. Wij doen er namelijk alles aan om wensen en opdrachten te vertalen in een optimaal resultaat. Dat resultaat is een complete vloer die ervoor zorgt dat een ruimte écht af is.

Meer weten of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Portret Rutger Dragtsma

Rutger Dragtsma
Eigenaar DG Vloertechniek

rutger@dgvloertechniek
+31 (06) -25 53 38 36

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een project of een vraag?

REVIEWS

Wat klanten zeggen

Johan van HoofJohan van Hoof
15:09 21 Jan 24
Een modern bedrijf met ouderwetse normen en waarden.Na een bezoek aan de showroom en het zien van een ruim aanbod aan mogelijkheden hebben wij gekozen voor een PCV vloer in een Weense punt afgewerkt met een zwarte plint en een wand uitgevoerd in Brons beton cire.De planning tijdens onze verhuizing was op z'n minst strak te noemen en daar heeft Rutger van DG Vloertechniek haast tot in perfectie in mee kunnen denken. Uiteindelijk hadden we afgesproken dat wij zelf de oude vloer eruit zouden halen op de dag dat we sleutel kregen en later op de middag zou DG vloertechniek starten met de voorbereidingen voor het leggen van de vloer en het afwerken van de wand in. Echter hadden wij de kans nog niet om omze werkkleding aan te trekken en toen stonden ze al op de stoep, zonder er over na te denken pakte ze het gereedschap en hebben we gezamenlijk de oude vloer eruit gehaald. Daarna hebben ze hun eigen voorbereidingen verder afgemaakt en werdt er zelf rekeningen gehouden met egaliseren zodat ze dat aan het eind van de dag zouden doen dat we er de volgende dag weer op konden. Kan niet anders zeggen dat dat ons enrom heeft geholpen om zeer snel in de woning te kunnen.Maar ook tijdens/voor het leggen van de vloer heeft Rutger ons nog goed advies gegeven over de richting van de vloer. In eerste instantie had ik namelijk gehad om hem 90graden gedraaid te leggen tov hoe hij nu ligt, maar na een paar planken op beide manieren erin gelegd te hebben bleek dit toch duidelijk de beter optie!Uiteraard is er in de gang een hoogwaardige schoonloopmat op maat ingesneden zodat bezoek de kans niet heeft om de voeten niet te vegen, super!Als wij weer een nieuwe vloer nodig hebben (en hopelijk kunnen we eerst nog even van deze genieten) hoor je mij zeker weer Rutger!
Meghan HolstegeMeghan Holstege
07:05 13 Nov 23
Prachtige vloer gelegd bij ons thuis door DG vloertechniek!
Jan Van De VeldeJan Van De Velde
18:15 02 Nov 23
Rutger geeft geen verkooppraatjes, wel gedegen advies. In een oud huis, waar geen muur recht is, ligt het PVC er strak en prachtig in. Ook alles schoon en netjes afgewerkt en achter gelaten. Helemaal blij mee.
Jan & Anja SmitJan & Anja Smit
08:23 25 Oct 23
Voor ons nieuwe huis waren wij op zoek naar een PVC vloer. Bij ons bezoek aan de showroom van DG Vloertechniek heeft Rutger ons op een zeer prettige manier en met kennis van zaken geadviseerd.Alles is keurig volgens afspraak verlopen en we zijn heel blij met het eindresultaat en de uitstekende service.Een aanrader!
Richard CornelisseRichard Cornelisse
17:08 04 Oct 23
DG Vloertechniek komt alle gemaakte afspraken na!Een aantal maanden voor wij de sleutel hebben ontvangen van onze woning zijn wij langs geweest bij DG Vloertechniek. Rutger gaf goed advies over welke vloer voor ons het beste is. Na een aantal maanden ontvingen wij de sleutel. Rutger en zijn collega zijn dezelfde dag langsgeweest om de vloer te controleren i.v.m. dat alles via funda was opgenomen. Het was nog even spannend of de vloerverwarming in deze woning wel gelegd kon worden. Gelukkig dacht het team goed mee en is het mogelijk gemaakt. 3 dagen na de sleutel is de vloerverwarming ingevreesd en dicht gesmeerd. Tijdens onze verbouwing kwamen we erachter dat we op de zolder de vloer overal, dus ook achter de schotten en het washok door wilde leggen. Contact opgenomen met Rutger en ook dit werd gelijk en goed geregeld. De vloeren, trappen en plinten door de gehele woning hebben ze in 4 dagen gelegd. Door de warmtepomp waren de trappen helaas beschadigd... Rutger een bericht gestuurd en ook dit werd in een mum van tijd professioneel geregeld. Kortom een zeer tevreden klant! Echt geweldig! Uiteraard onwijs blij met het eind resultaat!!
Rosa van der WerfRosa van der Werf
06:13 13 Sep 23
Vloerverwarming en PVC vloer via DG vloertechniek, van te voren langs geweest in de showroom: veel keuze, goede adviezen. Het vrezen en leggen van de vloerverwarming was in een ochtendje gedaan, daarna werd het meteen dicht gesmeerd. Na het stuken en verven kwamen ze de vloer leggen in een dag en de volgende dag werden de plinten erop gedaan.Heel tevreden, mooi resultaat, goede en makkelijke communicatie via de mail en WhatsApp. Betalen in drie delen is ook fijn.
js_loader

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?