DE BASIS

Vloeraanleg

De juiste aanleg van een vloer is de basis voor een comfortabele en goede vloer die een lange levensduur heeft. Wij hebben met onze passie voor vloeren veel professionele kennis in huis – ook als het gaat om de aanleg en productkennis. Daarbij werken we altijd samen met gerenommeerde partners en leveranciers.

Het leggen van de vloer begint met het in kaart brengen van de wensen, de smaak en de ruimte – en de conditie ervan. Hebben we te maken met renovatie of nieuwbouw? Een woon- of werkruimte? Waarvoor en hoe intensief wordt de vloer gebruikt? Is er sprake van een bestaande of nieuwe ondervloer en/of vloerbedekking? Hoe is de kwaliteit? En het binnenklimaat? Een standaard inspectie en het nauwkeurig in- opmeten van de ruimte is het vervolg.

Mogelijkheden voor vloeraanleg

Met onze productkennis, ervaring en vakmanschap bekijken we welke mogelijkheden aansluiten op bovenstaande aspecten. De materiaalkeuzes worden enerzijds bepaald door de wensen en de smaak en anderzijds door de eigenschappen van het overige materiaal en de ruimte.

Een vloer kan op verschillende manieren aangelegd worden, afhankelijk van de soort vloer en de diktes. Het zogenoemde uithardings- en egalisatieproces, wat ook weer afhankelijk is van de soort (onder)vloer, bepaalt hoelang het duurt voordat de vloer in gebruik kan worden genomen.

Afwerking bij vloeraanleg

Wij doen vanzelfsprekend meer dan een vloer aanleggen. Voor de juiste keuze in de afwerking, die past bij jouw ruimte, jouw smaak en jouw eisen, hebben wij altijd een veelvoud aan stalen en plinten voorhanden. Maar je kunt de sfeer ook komen proeven in onze showroom, waar we een aantal sfeeropstellingen hebben gerealiseerd. Zo kunnen we samen bepalen of de materialen en kleuren bij elkaar passen, aan de hand van een zo goed en eerlijk mogelijk advies.

Neem contact met ons op voor een afspraak, dan nemen we de tijd voor je vloer!

Wat kunnen we voor je doen?

Heb je een project of een vraag?

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?