PVC VLOER Trapafwerking

Trapafwerking die gezien mag worden

In het hart van Tiel hebben wij een woning getransformeerd met onze hoogwaardige PVC-vloeren en trapafwerking. Niet alleen heeft de bovenverdieping nu een prachtige PVC-vloer, maar ook de trap is met dezelfde stijlvolle PVC-vloer afgewerkt. Hierdoor wordt de trap een naadloos onderdeel van jouw huis, perfect in lijn met de rest van de woning. 

Stijlvolle keuze met Moduleo houtlook planken en aluminium trapneusprofielen

Voor dit project kozen we voor de warme uitstraling van Moduleo’s houtlook planken. De trap werd afgewerkt met aluminium kleurige trapneusprofielen, niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook functioneel. De antislip rand aan de voorkant van de trede zorgt voor extra veiligheid bij elke stap.

Trapafwerking in diverse materialen

Bij DG Vloertechniek stopt onze expertise niet bij de vloer. We zijn gepassioneerd over trapafwerking en bieden diverse materialen zoals PVC, beton cire, coating, siergrind en marmerstone. Net als bij onze vloeren, nemen we vochtwerende en geluidsreducerende maatregelen serieus, en we streven naar onderhoudsarme en veilige oplossingen die aansluiten bij jouw wensen.

Een trap als pronkstuk

Een trap hoeft niet langer het onopvallende element in huis te zijn. Bij DG Vloertechniek geloven we dat een trap gezien mag worden. Met de juiste materialen maken we trappen niet alleen mooi, maar ook duurzaam en veilig voor dagelijks gebruik. Onze trapafwerkingen zijn afgestemd op de materiaaleigenschappen zoals we die bij de vloeren hanteren, zoals hout en beton.

Veiligheid en sfeer: Compleet met plinten, antislip-strips en verlichting

Een trap maak je pas echt af met de juiste afwerking. Daarom voorzien wij trappen van moderne led-verlichting, die niet alleen sfeer creëert, maar ook bijdraagt aan de veiligheid. Met schakelaars en sensoren kun je de verlichting aanpassen aan jouw voorkeur. Plinten en antislip-strips voegen extra details toe en zorgen voor een naadloze afwerking.

Voordelen van onze trapafwerking:
  • Naar smaak te realiseren.
  • Ruime opties in materiaal en kleur.
  • Geschikt voor ieder interieur.
  • Naadloze afwerking voor een harmonieuze uitstraling.
  • Slijtvast, duurzaam en veilig.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Benieuwd naar wat DG Vloertechniek voor jouw trap kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

GALLERY

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?