VLOEREN

PVC tegelvloer Arnhem

In Arnhem heeft de eigenares haar beneden verdieping verbouwt, waarbij zij als afwerking een PVC vloer wilde. We hebben haar uitgenodigd in de showroom om de diverse mogelijkheden te laten zijn. Haar oog was gevallen op de Oxyde Brown Ultra mat van LVLNINE Dit is een mooie gemêleerde pvc-tegel met een formaat van 45 x 91 cm. 

Door de kleur en het formaat van deze pvc-tegel oogt de ruimte strak en warm. De sfeerplinten in RAL 9010 maken het geheel helemaal af. Niet onbelangrijk is natuurlijk een goede schoonloopmat bij de entree.

 

De ondervloer was een zandcement dekvloer met een in gevreesde vloerverwarming. Deze hebben wij eerst goed geschuurd en vervolgens geprimerd. Na droging van de primer wordt de vloer geëgaliseerd met een vezel versterkte gips egaline. Deze duurzame egalisatie mortel is krimpvrij en dat is combinatie met vloerverwarming altijd wenselijk. Hierdoor gaat de pvc niet tot nauwelijks kieren door warmte en koude verschillen.

Na 24 uur kan de PVC aangebracht worden, echter niet voordat de egaline vloer licht geschuurd wordt. De egaline wordt in gelijmd met een vezel versterkte dispersie lijm en we kunnen gaan plakken.

Afwerking

Nadat de gehele pvc-vloer er in gelegd is kunnen de plinten geplaatst worden, dit zijn MDF voorgelakte plinten welke wij monteren met constructie kit.

Wat vaak wordt vergeten is de entree schoonloop mat. Deze hebben wij in verschillende soorten en maten, voor zowel binnen als buiten. Hier hebben wij een mooie zwarte/antraciet droogloopmat op maat ingesneden.  Als finishing touch zijn de kozijnen af gekit. Dit zorgt voor een strakke afwerking langs kozijnen en zodoende zijn platte plak plinten niet nodig en kijkt het veel strakker.

 

Reactie van de klant

“ Hey Rutger. Bedankt. De vloer ligt er strak in. Echt super. Bedankt voor de heldere en eerlijke adviezen.” 

GALLERY

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?