VLOEREN

Glittertrap Buurvrouw’s BistroBar Tiel

Bij Buurvrouw’s Bistro Bar in Tiel mochten wij de oude versleten betontrap renoveren inclusief de gang en toiletten. Door SL Interieur Advies werden wij gevraagd naar een oplossong voor de oude en lelijke betontrap. Sander en Margot waren heel duidelijk het moest een eye-catcher worden waarbij de veiligheid gegarandeerd moet blijven.

Als eerste hebben wij de trap, gang en toiletten met diamant gebonden schuurpats kaal geschuurd en daarna goed ontvet met aceton. De gang en het toilet hebben wij voorzien van een epoxy giet laag om een strakke ondervloer te verkrijgen.

De trap is voorzien van een rol hechtprimer op basis van water gedragen epoxy. Nadat beide voorbehandelingen gedroogd zijn hebben alles voorzien van 2 lagen zwarte epoxy rol coating. De tweede laag op het toilet en de overloop hebben wij voorzien van een fijne antislip korrel. Deze wordt in de 2e laag mee gemengd en zorgt voor een antislip waarde van R11. Deze waarde is bijvoorbeeld verplicht in de natte ruimtes van verzorgingshuizen. De tweede laag coating op de trap hebben wij volledig ingestrooid met gouden glitters. Na droging hebben wij de losse glitters op gezogen.

Glitters

De tweede laag coating op de trap hebben wij volledig ingestrooid met gouden glitters. Na droging hebben wij de losse glitters op gezogen. De glitters zorgen voor een gouden look en tevens werken deze als antislip wat op een gladde trap welke veel gebruikt wordt wenselijk is.

Het is niet te voorkomen dat na een aantal jaren de antislip afneemt. We kunnen de trap dan licht opschuren en de laatste behandeling herhalen. Ondanks het antislip effect is de zowel de vloer als de trap gemakkelijk schoon te maken met zeepvrije reinigers.

Ondertussen hebben wij veel positieve reactie gehad van zowel de eigenaren Margot en Sander als van hun klanten.

 

Wat Buurvouw’s BistroBar zegt

De trap is geweldig Thanks DG Vloertechniek. Echt blij mee.

Klanten reageerde met:

“ Wauw”
“In het echt ziet het er ook geweldig uit”
“Mooi hoor”

GALLERY

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?