DG VLOERTECHNIEK

Meer dan alleen een vloer leggen

Diensten

De juiste aanleg van een vloer is de basis voor een comfortabele en goede vloer die een lange levensduur heeft. Wij hebben met onze passie voor vloeren veel professionele kennis in huis – ook als het gaat om de aanleg en productkennis. Daarbij werken we altijd samen met gerenommeerde partners en leveranciers.

Wij doen vanzelfsprekend meer dan een vloer aanleggen. Voor de juiste keuze, die past bij jouw ruimte, jouw smaak en jouw eisen, hebben wij altijd een veelvoud aan stalen en plinten voorhanden. Zo kunnen we samen bepalen of de materialen en kleuren bij elkaar passen, aan de hand van een zo goed en eerlijk mogelijk advies.

Neem contact met ons op voor een afspraak, dan nemen we de tijd voor je vloer!

DE BASIS

Ondervloer

Het aanbieden van een ondervloer hoort wat DG Vloertechniek betreft bij het aanbieden van het totaalplaatje. Sterker nog: een goede vloer begint vaak bij een goede ondervloer. Dat kan een betonvloer zijn, maar ook een zandcementdekvloer of anhydrietvloer.

MOOI VLAK

Egaliseren

Egaliseren vormt een niet te onderschatten onderdeel van de aanleg van een vloer. Het heeft invloed op het comfort, de levensduur en de kans op beschadigingen. Is een vloer niet vlak? Dan bestaat het risico dat de ondervloer de vloerbedekking beschadigt.

COMFORT

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een stukje comfort wat steeds vaker terug is te vinden, omdat het ook een nieuwe manier van elektrisch verwarmen is die past bij duurzaamheid en energieverbruik. Wij kunnen je precies vertellen welke vloeren geschikt zijn voor een bepaald soort vloerverwarming

AFWERKING DIE VERDER GAAT

Trapafwerking

De kennis en ontzorging van DG Vloertechniek houdt niet op bij de vloer. Naast deze vloer als basis houden we ons graag bezig met trapafwerking in dezelfde materialen als voor de vloer, zoals PVC, beton cire, coating, siergrind en marmerstone.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo, waarmee kunnen we je helpen?